+48 601 496 590
+48 601 634 631

Asortyment

Mięso oferowane przez nas pochodzi z polskiego surowca, nie jest modyfikowane, nastrzykiwane ani sztucznie ulepszane pod względem wyglądu i wagi.

Drób
  • Filet z kurczaka
  • Ćwiartka z kurczaka
  • Udko z kurczaka
  • Podudzie z kurczaka
  • Skrzydełko z kurczaka
  • Kurczak tuszka
  • Mięso trybowane z kurczaka
  • Wątróbka drobiowa
  • Serce kurczaka
  • Żołądki z kurczaka
  • Porcje rosołowe

+ tuszka i elementy z:

  • Kaczki
  • Indyka
  • Gęsi
Wieprzowina
  • Karczek
  • Schab
  • Schab z/k żeberkową
  • Łopatka
  • Szynka
  • Szynka kulka
  • Żeberka mięsne paski
  • Żeberka wygolone paski
  • Polędwiczki
  • Boczek
  • Golonko przednie
  • Golonko tylne
  • Mięso mielone
  • Słonina
  • Smalec
  • Ratki
  • Ogon
Wołowina
  • Udziec (zrazówka)
  • Rozbef
  • Łopatka
  • Antrykot
  • Rozbratel
  • Kark
  • Łata
  • Pręga
  • Szponder
  • Policzki
  • Mięso kl. II
  • Mięso mielone
  • Polędwica
  • Legawa
  • Goleń przednia
  • Goleń tylna
  • Ogon
Wędliny
  • Polędwica sopocka
  • Baleron gotowany
  • Boczek wędzono-parzony
  • Boczek parzony
  • Kiełbasa kminkowa
  • Kiełbasa jałowcowa
  • Kiełbasa wiejska
  • Kiełbasa biała
  • Kiełbasa zwyczajna
  • Kiełbasa lubuska
  • Kiełbasa toruńska
  • Kiełbasa krakowska pieczona
  • Kiełbaski małopolskie
  • Kiełbaski delikatesowe
  • Szynka konserwowa
  • Szynka farmerska
  • Filet królewski z indyka
  • Złocisty indyk
  • Flaki krojone gotowane
  • Flaki wołowe pałuckie
  • Flaki cielęce staropolskie
  • Mięso garmażeryjne
  • Salami hetmańskie
  • Salami krojone na pizze
  • Salami wyborne
  • Galaretki wieprzowe
  • Galaretki drobiowe
  • Pasztetowa
  • Winerki
  • Kiszka wiejska
  • Kabanos
  • Pasztet
  • Żeberka wędzone
Dziczyzna

Dzik:

  • Szynka
  • Schab
  • Polędwica
  • Łopatka
  • Kark
  • Boczek
  • Żeberka
  • Golonko
  • Mięso gulaszowe
  • Mięso kl. II
  • Dzik oskórowany

Sarna:

  • Udziec
  • Comber
  • Polędwica
  • Mięso z udźca
  • Łopatka
  • Kark
  • Mięso kl. II
  • Mięso gulaszowe
  • Sarna oskórowana

Jeleń:

  • Udziec
  • Comber
  • Polędwica
  • Łopatka
  • Kark
  • Mięso gulaszowe
  • Mięso kl. II
Cielęcina
  • Udziec
  • Górka
  • Łopatka
  • Polędwiczki
  • Kark
  • Mostek
  • Nerki
  • Wątroba
  • Golenie
  • Ozory
  • Kości

Na specjalne zamówienia posiadamy również mięso z królika, zająca oraz wyroby z dziczyzny.

Nie znalazłeś tego co Cię interesuje? Napisz do nas a postaramy się to dla Ciebie zamówić.